diumenge, 18 d’octubre de 2009

89: ヌアネ 「NUANE」

Si bec em foto teòric. El vaig convèncer per agafar el cotxe. Em vaig mig-penjar de la finestra i només veia finestres velles. Segons fitxava les persianes, se m'anaven copypastejant in situ. També trossos d'enguixat brut. Vem arribar als vianants i el vaig convèncer per agafar la moto, i després el vaig convèncer per agafar l'escala i vaig fitxar la coberta del mercat. També va agafar la corda, però no vem poder pujar als terrats.

El dia següent a la tarda li vaig intentar vendre que s'havien carregat Sagrera. Segons la meva versió ara hi havia Foneria Vella. Uns blocs tradicionals amb la façana mig negra. Un té els dos últims pisos a l'aire perquè s'han cremat. De lluny es veuen els forats de Barcelona. De prop un microcamió de Bicicletes Llopis. Sis xemeneies. Una plaça nova amb un lluminós blau.

5 comentaris:

ie ha dit...

Comentin, que en comptes d'escriure això hauria d'estudiar.

Mr Towers ha dit...

¿perquè un bloc cremat, havent-hi tallats descremats? La mesura és dúctil: excedir d'un tallat al dia em provoca cremor d'estòmca.

Massa defectes en els excessos.

Eriki ha dit...

大陸新娘要幾歲才能嫁來台灣?外籍新娘如何申請良民證? 大陸新娘來台後須多久才可以申請身份証呢?外籍大陸新娘來台後在沒身份証情形下可以工作嗎? 外籍新娘努力向上,台南有一個大陸新娘,他在大陸是一新疆舞的老師,他雖然嫁來台灣當大陸新娘,但是他一樣努力向上他為了讓新疆舞的美讓台灣人都知道於是在公園教越南新娘林氏一起跳,二個人就這樣變成好姐妹,越南新娘也因為如此他的生活也更加充實開心.

Anònim ha dit...

震動環,潤滑液,情趣禮物,情趣玩具,威而柔,精油,逼真按摩棒,數位按摩棒,
情人節禮物,情人趣味用品珠,情人趣味用品
情人趣味用品愛蜜莉,情人趣味用品液
情人趣味用品轉,情人趣味用品娃,

G點,按摩棒,轉珠按摩棒,變頻跳蛋,跳蛋,無線跳蛋,

飛機杯,男用強精長軟質套,男用強精短軟質套,充氣娃娃性感內褲,
自慰套,自慰套,情趣娃娃,自慰器,電動自慰器,充氣娃娃,
情趣內褲,丁字褲,SM,情趣,情趣用品,情趣味用品,,

senses ha dit...

agendas
calendarios personalizados
calendarios 2012
agendas 2012
Hydroxycut
calendarios
Nitro Tech
dipticos
buzoneo
casa lola
mailing
flyers
folletos
imprenta online
impresion
tripticos
hoteles en el pais vasco
Animal Cuts
centro especial de empleo
NO Xplode
imprenta