dimecres, 14 d’octubre de 2009

85: Inspector

Hi sols anar, però a les avingudes, no als carrers. Vol dir que et perds. Trobes el metro entre dos blocs i una escala. Al vagó llegeixes sense sabates i et passes d'estació. Abans de l'última parada es talla el túnel. Les vies surten elevades. Veus el cel com als avions. També els terrats d'una sèrie de magatzems i toros elevadors a terra. El tren baixa. Gent fent inventari. Aquella zona són unes places a dalt d'una serra. Després de l'escala et trobes l'exèrcit de Nou Barris. Vigiles des de dalt dels magatzems.

12 comentaris:

Berenice ha dit...

els peus, putos peus. Peus de plastilina i de plomes i de mentida i de cartró. Peus de merda amb ungles pintades de vermell brillant i Sants que ja no és el meu barri i que em fa emprenyar quan veig que ara, just ara, després de sudamèrica i matrimoni, han asfaltat el meu ex carrer i han pintat la meva ex barana i fins i tot segueixen fent obres al meu ex parc.
Putos peus.
Tant de bo no existíssin

ie ha dit...

Jo també he acabat deixant Sants a través de la filigrana que no sé si ficava en el comentari que et vaig deixar i si no hi sortia doncs no sé però quina merda, tu.

Millor que els peus el que tenen les mantis i els saltamartins i tal, però de 4 tones com diu l'Amon Tobin.

ie ha dit...

ps. de totes maneres tot és qüestió del balcó de les proclames victòriofestives i tal i tal, vull dir que tornaré clavat a davant del mercat i l'ascensor i serà "la central".

Red Pèrill ha dit...

M'he montat una granja virtual sobre una serra, hi pot haver escabetxina sèria...

ie ha dit...

At the parrot amb the government i la lluïta entre el PSJ/PSOE i Mitsubishi per la virtualitat.

S'ha de dir que és una serra urbana, de totes maneres, o sigui, que és Nou Barris però que s'hi veu el cel i tot d'edificis des de dalt cony hòstia ja.

Red Pèrill ha dit...

No, si la meva és una serra d'acer, de tota la vida, vamos..

ie ha dit...

No, ja, això sí perquè si no l'escabetxina i tal, però estava rebaixant el to de la meva perquè a) és cert que la serra serrutxa hi és pels magatzems, la xapa i les mantis de 4 tones, els supermodificats, etc. a més m'he descuidat de dir que hi havia avions i no he detallat el tema de l'exèrcit (més que res perquè els exèrcits són verds - però les serres serrutxes metàl·liques i això és el que volia)

PERÒ b) tot allò del cel i de Nou Barris i d'"allà dalt" -> això és el que m'ha fet rebaixar el to

ie ha dit...

ps. veu com aquest post és una merda? dels supermodificats, la xapa i els avions no se'n diu res però ara resulta que la serra era una serra geogràfica. ajudin-me a recuperar-me.

el següent inclourà un carrer tallat longitudinalment, un eixample que no era l'eixample, les places dels grecs allà dalt amb artefactes i sobretot Competir Amb Un Negre Volant

ie ha dit...

O sigui, que és una serra serrutxa hòstia cony però que és Nou Barris cristu titola

Anònim ha dit...

提供您SEO排名利用自然排序把你的網路排名SEO優化而達成網頁排名中的關鍵字廣告,而網路行銷中把網站優化後網站排名就是另一種關鍵字行銷手法給你最佳化的SEO服務。一般瀏覽者高習慣性使用入口YAHOO我們幫您保証自然排序前十名,因我們的技術保証您可指定全球任何搜索引擎保証排名... 網站優化是目前最新興的廣告曝光方法,SEO搜尋行銷提供了專業的關鍵字排名與SEO搜尋引擎最佳化服務,讓你的網站在網路行銷中遙遙領先.

ie ha dit...

cabrons

Anònim ha dit...

對於想要讓自己變美的您,建炳診所提出以下建議:
1.整形前一定要選擇合法的醫療院所及合格專業的整形外科專科醫師,不要以價錢為依據,拿自己的身體當試驗品。
2.整形手術前一定要與醫師充分的溝通,因為美是主觀的,所以表達什麼是你想要的型態是讓整形成功的重要因素。
3.整形手術前如果未達法定年齡18歲,就需要徵求父母的同意,由爸爸媽媽陪同一起接受諮詢及診療。
本診所提供最完整的整形各項手術如:微整形雙眼皮隆乳隆鼻抽脂五爪拉皮眼袋除疤自體脂肪移植玻尿酸整形…等。歡迎進入網站瀏覽或親洽建炳整形外科診所洽詢。
整形拉皮電波拉皮抽脂雙眼皮玻尿酸脂肪移植除疤隆乳隆鼻眼袋果凍矽膠>>>參考網站