dimecres, 14 d’octubre de 2009

84: Instrucció d'ús 5

Saps que has tocat fons quan tornes al teu blog i et trobes que t'han spammejat 79 comentaris.

8 comentaris:

ie ha dit...

I en realitat no he tocat fons sinó que m'he reflotat, però me n'he oblidat d'escriure. Vol dir que usaré l'escàner de l'escola o per l'estil...

Anònim ha dit...

提供瑜珈教學,包括課程及收費方式等內容,來舒發生命的泉源,塑造和諧的身心靈。選擇嘉俞瑜珈教室,讓您的瑜珈生活就此開始。

簡善琳瑜珈補習班位於高雄市,提供瑜珈教學、瑜珈教室及費用等。家喻戶曉的美國女星珍芳達,62歲她不再跳有氧舞蹈改練瑜珈。永遠看起來年輕貌美的堂娜,38歲出了一本漂亮瑜珈,教人怎樣簡單練瑜珈課程。瑜珈一下子躍升為時尚潮流裡軟性運動的代言者。

Mr Towers ha dit...

Què millor que deixar-se caure, lliscant discplicentment avall per una pendent d’interrogants indesxifrables? Amb mirada torva, Fuji-sera, va murmurar que era japonès: ombres de sospita, difusos núvols de corrupció, olor a traïció. Tothom sap que el japonès no te aquelles elegants os escandinaves atravesades diagonalment per una barra, com una daga sofisticadament suïcida, ni té eles geminades, ni accents circumflexes. De fet, ni circumflexes, ni greus: no te accents at all. ¿perquè, doncs, aquell engany tan banal? “El fons és un concepte enganyós” em va dir, “per gran que sigui la teva desgracia pensa que sempre pot ser pitjor” va continuar. “Sí”, vaig respondre, “però en el fons, al nord sempre hi farà fred”.

Red Pèrill ha dit...

Ya ves, va ser cebao, però es que avui mateix hi han tornat, no? O es algú molt graciós? O ets tu mateix? De fet estàs estudiant japo per desxifrar els 78 comentaris anteriors, o bé és una ironia del destí?

T'has follat una otaku? Perquè els japos es pirren pel porno de violació simulada i després posen pixels al potorro?

Amb efecte

Dani Clemente ha dit...

Si

ie ha dit...

Són un reflex made in Hong Kong, a l'altra banda de la portada de l'Amon Tobin vista en el vidre d'un cotxe dels FGC: com quan mor Bruce Lee i fan pel·lis d'imitació juntant 4 Bruslís i inventant-se que els han clonat mentre al Japó s'ho miren i decideixen que a la següent pel·li de Godzilla es destruirà tot Àsia. Però tot això al reflex d'un vidre dels FGC o d'un gratacel de color negre tipus La Caixa i la tristor/alegria de la Diagonal alta i l'arquitectura tradicional (crec que també vaig dir que ara estudio arquitectura.)

Els píxels són el sentiment que li posen i que segueixen tota la història i no se salten els 2 primers minuts de la pel·lícula, a l'espera que a l'últim segon cagui un Brucelee de Hong Kong i des del govern del PSJ/PSOE amb coalició amb Convergència i Japó es decideixi que criticar el spam és racista: a 8è d'EGB tots érem almogàvers.

S'ha de dir que Escandinàvia és un forat corrupte, entre els semipijos, els semiassassins i es que miren els pseudocarrers amb el cap en blanc: per això la sensació de carrer és més gran, perquè són plans i notes com hi tens les sabates i quan ets en un pis saps que el pis està a 10 metres del terra i que la paret és prima i que estàs maquinant alguna cosa però l'amagatall és del tot a 100 i que de totes maneres el que maquines involucra muntar un pollastre suprem (fi de la discrecció).

Ah! I això de "suprem" em recorda que estàvem fent cua per comprar fotocòpies i en un moment de confusió sobre quines demanar ve un i diu "jo vull el dossier màxim... vull el suprem" i li vaig respondre "tu vols el McPollo".

Fi.

ie ha dit...

ps. kono hito wa ashi ga futoi de, o miai o yameyou

ie ha dit...

que vol dir que deixo el matrimoni concertat perquè la noia té les cames grosses i amb això espero deixar clar que no m'he follat cap otaku