dilluns, 7 d’abril de 2008

76: Drenin (remix)

a) El millor lloc per amagar-se són les places tancades o els parcs tapats.

b) [...] l'Espanya Industrial. Allà sota vaig aprofitar que la gent mirava 30anyers desorientats en un curs de tai-txi per escandallar el llac.

c) [...] l'estètica de quan encara no m'havia menjat 5 anys de poble [...] videojocs Sega dels 90 [...] estacions de metro [...] clips bizarres. [...] passar-te una guerra a l'hospital. [...] encara que hagués crescut en un altre país. [...] records reprimits del Felipe González amb jaqueta de pana.

d) [...] Portar el braç embenat [...] dibuixar [...] les rajoletes de les estacions dels Ferrocarrils sota l'aigua [...] reconstruït la ciutat sobre un tsunami (em vaig enrajolar la banyera i encara avui hi fico el cap quan vull pensar.) [...] plànols de videojocs a les finestres del bus [...] tortuga [...] Etcètera.

e) [...] vaticinat qualsevol adult en un radi de 30 metres), [...] altres [...] videojoc.

f) Per exemple, Pl. Països Catalans i el carrer Tarragona fan pinta de final alternatiu o de nivell secret. [...] còpies desviades dels NPCs que havia vist. [...] mercantil [...] artefacte tal [...] orientació, aconsegueix una Vespa [...] Pl. del Centre. [...] MACBA [...] que un lladre robi les 26 bombes d'una iaia [...] amb credencials culturals, entre els quals una ocarina. [...] Marina [...] màfies de la comunicació [...] al tramvia, l'urbanisme de Glòries, [...] exèrcit del Maresme, [...] Josep-Maria Fonalleras, [...] mallorquí sonat [...] Poblenou postapocalíptic, [...] i tal i tal. [...] fets segurs pels requeriments mínims del govern [...] artefactes que alguna gent es munta pel seu compte. [...] de desaparèixer a fundar barris. [...] l'Espanya Industrial [...] portada de disc.)

2 comentaris:

Mr Towers ha dit...

"no etava mueto que etava de parrandaaa..."

Ara ja sabem per on: "Croniques de la parranda oculta". Guionistes de videojocs fugen curulls d'un pànic gèlid i verd-turquèsa, que avança impertorbable en un pla immobil, com pilota d'Oliver i Benji. El tsunami conceptual ho arrassarà tot sense misericòrdia ni trombó.

I amb tot, el més desesperant de llarg, és tenir classe a les 8.

Anònim ha dit...

"que levante el dedo!" i altres grans èxits del Peret i el seu cop de guitarra lateral, tot un ídol per mi.

Soc un heroi, però l'únic que queda és que em foto un litre i mig de te i nosequi crida que si la tanina que si tal D: