diumenge, 10 de febrer de 2008

52: Interpol

Quan s'emporten els paquets per la mudança, surts al carrer amb les mans a les butxaques i et fiques en un parc. Fots cara d'heroi del baf respiratori. Des de nosequin gratacels llancen una tele (a ningú li importa.) Mires un tio que se'n va per l'aigua amb una cabina de telefèric.

6 comentaris:

Red Pèrill ha dit...

Jo em fumo un lloro dins d'una bombolla, m'acolxo en un núvol a sobre d'Hostafrancs, i disparo als ultralleugers perquè no passen el control del sondio, són com una variant trucada però pel cel... Això si, pujar.hi gramola...

kena ha dit...

a ningú excepte al nen de sis anys que transporta, amb molt de compte, una maqueta d'una masia feta amb escuradents.. que s'atura en percebre algo damunt seu, aixeca la vista poc a poc, mentre atura el pas i sa mare crida "Miquel, fes el favor, que arribem tard!" i la tele s'estavella passant a un mil.límetre del seu nas, esclafant tots els escuradents davant seu i provocant una apoteòsica escena de plors, crits, estrebades i presses per arribar a escola entre el baf respiratori, mentre un tio assegut damunt una cabina de telèfons creua el riu remant amb l'auricular..

Vier ha dit...

Se m'ocorre que si la tele és una d'aquestes amb una pantalla plana de la vida, igual podria servir de catifa voladora futurista.

Més que una cabina no deu ser un submarí?

Estaria bé que dibuixessis la cara del superheroi aquest.

Mr Towers ha dit...

Morir aplastat per una pantalla plana és un final molt televisiu. En canvi morir aplastat per un porc és més literari (viu Graham Green).

Jo per la meva part, prefereixo la immortalitat, per tediosa que resulti.

Anònim ha dit...

El superheroi aquest només fa cara de disc d'Interpol i d'haver sigut un plastilina-taules de planxar.

Només els calamars molen esclafats per una pantalla. Visca Telefunken.

Mola! Hem de fixar-nos en l'espai aeri d'Hostafrancs!

Anònim ha dit...

震動環,潤滑液,情趣禮物,情趣玩具,威而柔,精油,逼真按摩棒,數位按摩棒,
情人節禮物,情人趣味用品珠,情人趣味用品
情人趣味用品愛蜜莉,情人趣味用品液
情人趣味用品轉,情人趣味用品娃,

G點,按摩棒,轉珠按摩棒,變頻跳蛋,跳蛋,無線跳蛋,

飛機杯,男用強精長軟質套,男用強精短軟質套,充氣娃娃性感內褲,
自慰套,自慰套,情趣娃娃,自慰器,電動自慰器,充氣娃娃,
情趣內褲,丁字褲,SM,情趣,情趣用品,情趣味用品,,