dijous, 7 de febrer de 2008

45: Let's feed the felines 2

Els tigres-bossa de plàstic floten carrer amunt, carrer avall. A la botiga de davant, quatre habituals s'ho miren plastificats rere el vidre (brut i de perruqueria clàssica.)
Les ràdios retro i uns quants podcasts parlen d'una fuita a la fàbrica de Tal. Tot s'inunda de fundes de tigre inconsistents, les potes toves. Cada tigre d'un disseny. Pul·lulen per la gespa de davant els francoblocs i els pijoblocs de 200 pisos. Segons qui es descollona.
La majoria s'enganxen a les màquines de cosir més portàtils, que per la seva mida es poden amagar cabronilment. D'altres es mullen a piscines i vora cargols, després taquen diaris i la gent es queda pensant que s'acaba l'estiu i torna tothom a Barcelona, això i nosequè dels mobles de l'Ikea, vaig a la cafeteria, un got llarg de colacao.
En aquest punt, al número 2 del carrer St. Domènec de Sta. Caterina una banda de lladres de St. Antoni atraquen la caixa forta rovellada amb què un català boig (mon pare) havia muntat una imitació de banc. De pas els hi agafa l'obsessió de fer-se passar per italians.


P.S.: Dels tigres n'hi ha ben pocs que siguin color tigre, o de ratlles de tigre, o amb pinta de tigre de circ o de zoològic. Ho dic perquè no em cap a les etiquetes.

7 comentaris:

miq ha dit...

I què me'n dius dels "Ligres" —mitad León, mitad Tigres.

Vier ha dit...

Osti tu, quina por aquests tigres de plàstic. Hi ha també tigres condó? Perquè no vull pas descobrir-ho quan sigui massa tard :S

Anònim ha dit...

Oh, al post original ja s'especifica que no són perillosos, precisament s'han fabricat perquè "si creixes amb un tigre és dubtós que et mati però segurament perdràs extremitats."

Sí, els Ligres del circ déu n'hi do també. No descarto que algú formi un circ d'animals plàstics, però el més probable és que els recollissin tots amb un aspirador.

kena ha dit...

no sé why però m'acabo de recordar una d'aquelles coses que t'explica un amic que li ha passat a un amic d'un amic..
allò de la serp... un paio arriba tot emocionat al veterinari i entre altres coses li explica que la seva serp està super carinyosa, se li puja per l'esquena fins al cap, tota mimosa.. el veterinari se'l mira amb ulls esbatanats i li diu que se'n desfaci enseguida, que l'està medint per fotre-se'l amb patates, o amb amanida, si feia règim..
no sé pq lo del condó-tigre m'ho ha recordat.
valtros heu tastat els tomàquets tigre??
jo nu..

Anònim ha dit...

Tomàquets tigre? Són mariners?

kena ha dit...

http://www.tomatetigreverde.com/img/index.jpg

doncs nohosépas
ara, els que jo he vist no tenien lo tigre amb caraiulls xD a més eren cherrytigretomatoes..
aquest seria més aviat un tigre de montserrat!

Anònim ha dit...

PERO AIXO QUE ES, m'indigna aquest tomàquet.
i els tigres tenen la cara lletja.
jo volia que fossin mariners, rotllo patates marineres que es el meu invent de patates fregides amb mostassa i noseque que era dolç i musclos i noseque, quina horterada de plat soc un gilipolles estic frustrat